Eilen hävisin muutenkin mitättömästä pelikassastani yli 12% yhdessä kädessä. Pelasin taas NL HE 0.25$ kahdessa seitsemän hengen pöydässä:

Kaptah (BB) pocket AdTd

UTG +2 Raise 1 $

SB Call

Kaptah Call

Muut Fold

Potti 3 $

Flop: As Qd Ks

SB Check

Kaptah Raise 1,50 $

UTG+2 Call

SB Fold

Potti 6 $

Turn: As Qd Ks Qc

Kaptah Check

UTG+2 Raise 2$

Kaptah Call

Potti 10$

River: As Qd Ks Qc Ah

UTG+2 Raise 10$

Kaptah Raise All-In (20$)

UTG+2 Call

UTG pocket Ac Kh -> AAAKK -> Voittaja

Kaptah AAAQQ -> 25$ köyhempi

Eniten tuossa ehkä harmittaa että minun piti puskea viimeinen kymppini peliin riverillä vaikka siihen ei ollut mitään tarvetta ja kaikki vaaran merkit olivat ilmassa. En tiedä mikä päässä nyrjähti kun kuvittelin olevani saletissa ja että pahimmassa tapauksessa potti menee jakoon. Leuka meinasi pudota kun huomasin että potti jaettiin suhteessa 50$ vastustajalle, 70c minulle. Pitäisi varmaan harkita pelkästään yhden pöydän pelaamista kun tekee tälläisiä virheitä.

Kaikenkaikkiaan hävisin eilisessä, tunnin kestäneessä pelisessiossa 34$. Molemmat pöydät joissa pelasin olivat mielestäni tiukkoja, vaikka sain jonkinverran hyviä kortteja kuten kolmet kolmoset ja yhdet neloset jäivät voitot niillä hyvin pieniksi. Yhdestä pelaajasta onnistuin saamaan hyvän readin jonka avulla pystyin pöllimään muutaman potin, mutta muita ilonaiheita ei sitten ollutkaan. Jos pitää oikein hakemalla hakea jotain positiivista, niin en sentään mennyt tilttiin tuon katastrofikäden jälkeen.