Eilen ehdin/jaksoin pelata tunnin verran. Pelipaikkana edelleen Noble Poker ja tarkemmin sanottuna kaksi kuuden hengen NL50$ pöytää. Peli kulki hyvin melkein loppuun saakka, olin reilut parikymppiä voitolla kun päätin että pelaan vielä 5 minuuttia ja sitten riittää. No sitten tuli tälläinen käsi:

Saan UTG+1 paikalla käteen Qh Qd ja reissaan 2$. Button maksaa ja muut kippaavat. Floppi on Kd 7d 2d. Reissaan 3$, Button korottaa kuuteen. Korotuksesta päättelen että vastassa on todennäköisesti kunkkupari tai valmis väri, noin pieni re-reissu ei (mukamas) oikein sovi värin vetoon. Joka tapauksessa maksan. Turn on Td. Reissaan 10$, Button re-reissaa itsensä All-In (8$ lisää). Pakkohan se on maksaa, vastustajalta löytyy Ad 4s.

Aika erikoinen käsi, vastustajan korteista oli todella vaikea ottaa selkoa. Ensin 4BB:n pre-flop reissun maksu A4o kädellä, sitten pieni re-reissu flopissa värin vedolla.

Pelistä jäin yhden dollarin tappiolle, mutta käsiä tuli pelattua sen verran että sain 10$ ensitalletusbonusta (bonus maksetaan 10$ erissä sitä mukaa kun käsiä kertyy). Ei ihan sellainen tuntipalkka kuin olin ajatellut.