Eilen puursin kaksi tuntia Noble Pokerin NL50$ pöydissä. Auki oli kolme 10 hengen pöytää. 10h pöytiin oli niin pitkät jonot, että avasin odotellessani yhden 6h pöydän ja onnistuin kymmenessä minuutissa häviämään 14$. Joku kirous täytyy olla päällä kun otan noissa shorttipöydissä aina turpaani, tai sitten en vaan osaa. 10 hengen pöydissä pystyin sentään nostamaan itseni pikkuisen voitolle.

Kulunut viikko oli pelien puolesta kyllä todella surkea. Pahimmillaan kassa notkahti 515 taalaan, enkä ole vieläkään onnistunut nousemaan siihen mistä viikko sitten aloitin. Olen kyllä tehnyt muutaman kalliin virheen, mutta myös peli on aika erilaista kuin se mihin Interpokerilla totuin. Pelaajia on vähemmän ja jengi pelaa paljon tiukemmin ja agressiivisimmin. Kytätään hyviä kortteja ja niillä hyvillä korteilla lyödään herkästi All-In jos joku ei tajua foldata heti. Esim. eilen jouduin maksamaan All-inin Q56 flopilla (pocket AQ), vastustajalla oli myös AQ. Käy sydämen päälle tuollainen riuhdonta. Agressiivisuuden lisääntyminen voi johtua siitä että Interpokerilla pelasin vielä pääsääntöisesti NL25$, nyt pelkästään NL50$ pöytiä. Noble Pokerilla on myös selvästi enemmän jenkkipelaajia, jotka lukemani ja kokemani perusteella ovat tosiaan sähäkämpää sakkia pelipöydässä kuin eurooppalaiset.

Kun nyt selviäisi pari viikkoa ilman suuria tappioita niin NB:n talletusbonusten, Rakebackpagesin 100$ bonuksen ja rakebackien jälkeen kassan pitäisi nousta 800 taalan nurkille. Nykyinen 12 buy-inin kassani on niin pieni että katkeamisen vaara on koko ajan olemassa.