Jokunen päivä sitten sain Ultimatebetiltä viestin "et ole pelannut meillä pitkään aikaan, tässä sinulle 25$ ilmaista pelirahaa". No, menin ilmaisen rahan kanssa riskillä pelaamaan ensin NL50$ pöytää, sitten NL100$ pöytää ja lopulta pelasin yhtä aikaa NL200$ ja NL100$ pöytiä. Hurjastelun päätteeksi kassaan jäi 266$, mihin olin varsin tyytyväinen. Eilen päätin mennä kokeilemaan jatkuisiko nousukiito UB:n NL100$ Full pöydässä. Ei jatkunut. 

A Pata Q Hertta pocket SB:ssa, MP ja Button limp in, rankaisen heitä 4$ reissulla. BB ja Button foldaavat, MP maksaa.

Flop: Q Ruutu J Ruutu 9 Risti (Potissa 10$)

Reissaan 10$, MP call

Turn: Q Ruutu J Ruutu 9 Risti 8 Risti (Potissa 30$)

Tässä vaiheessa vastustajalla oli enää 40$ jäljellä,itselläni joku 85$. Tuumasin että jos nyt pelkään kymppiä ja checkaan, vastustaja reissaa ihan varmasti. Vastustajalla taas on niin vähän rahaa jäljellä, että minun on ihan turha lyödä mitään 15$ lyöntiä. Vaihtoehdot olivat mielestäni check-fold tai all-in. Puskin sitten All-In, vastassa J Pata T Hertta ja turpiin tuli.

Varsinainen vitutuskäsi oli tälläinen:

Oma stack 100$, MP stack 120$.

Limppaan EP:sta 2 Hertta 2 Ruutu kädellä. Niin myös MP, Button, SB ja BB.

Flop J Pata J Hertta 2 Risti (Potti 5$)

Reissaan 5$, MP maksaa, muut fold.

Turn J Pata J Hertta 2 Risti K Pata (Potti 15$)

(Ajatuksena lyödä muka-heikko second barrell ja puskea re-raisea vastaan)
Reissaan 5$, Vihu korottaa kymppiin, pelästyn minireissua (kertoo usein tosi vahvasta kädestä) ja nostan vain 25$:n, Vihu puskee All-In. Minireissun ja puskun perusteella sijoitan Vihun tässä vaiheessa vahvimmin KJ käteen, uskon silti että myös ylipelattu AJ, QJ ja JT ovat ihan mahdollisia. Pusken kuitenkin All-In, vastass K Hertta J Ruutu Eli turpaan tuli taas.

Näiden iskujen jälkeen 266$:sta oli jäljellä enää joku 89$. Heitin hanskat tiskiin ja kotiutin loput rahat Netelleriin. Ottaa todella paljon päähän kun tuossa olisi ollut mahdollisuus nostaa kassaani kunnolla, enkä edes tehnyt mielestäni suuria virheitä, mutta niin vaan turpaan tuli. Nyt rolli on niin pieni että on pakko pysyä tiukasti NL50$ pöydissä. Huoh.