Eilen reilu tunti peliä kolmessa Noble Pokerin NL50$ pöydässä, voittoa +20$ (josta puolet talletusbonusta). Loppusaldo olisi yhtä hyvin voinut olla myös -70$, ratkaisevassa kädessä pelasin huonosti mutta onni oli myötäni:

Pocketissa As Tc, reissaan keskipositiosta pre-flop ja Button maksaa.

Floppi Jh Qs 4s, reissaan 3/4 pottia ja button re-reissaa saman verran päälle. Minä maksan (en ymmärrä miksen foldannut tässä kohdassa)

Turnilla pöydässä Jh Qs 4s 7s, koska minulla on gut-shot suoranveto + nuts värin veto (=12 outtia) järkeilen että puolibluffi on tässä vaiheessa hyvä peliliike -> esitän parhaani mukaan valmista väriä ja lyön 3/4 potillisen korotuksen -> Button ei usko teatteria vaan menee All-In

Potissa oli tässä vaiheessa 70$ ja katsominen maksoi 20$. Pot-oddsit 2/9 ja korteilla 12/46 -> Pakko se on maksaa. (Toivoin että vastustaja olisi liikkeellä KQ kädellä jolloin olisin saanut ylikortistani kolme outtia lisää, mutta näin ei ollut)

River on Kc -> Saan suoran ja voitan 90$ potin. Vastustajalla oli pocketissa Ah Qc.

Jos ei osaa pelata, täytyy olla onnekas.

Siirsin eilen Noble Pokerista Netelleriin 20$, www.pokerlizard.com osoitteen kautta kun avaa Bodogin pokerisaitille tilin ja tekee 20$ talletuksen niin saa bonuksena Poker Tracker -ohjelman. Täytyyhän köyhän tälläinen tarjous hyödyntää.