En ihmettele jos joku on alkanut epäilemään että sävellän tätä blogia päästäni, alkaa itseäkin epäilyttämään onko tämä lauantaista alkanut voittoputki totta vai tarua.

Eilen ehdin urheilullisten ja lapsenhoidollisten kiireiden vuoksi pelata vain puoli tuntia (87 kättä). Vastassa oli taas ihan uskomattomia pässejä.

Vai mitä olette mieltä, olisikohan tämän wannabe -Gus Hansenin kannattanut lopettaa bluffaaminen pikkaisen aikaisemmin: http://www.pokerhand.org/?490768

Entä mitä pidätte näistä maksuista? http://www.pokerhand.org/?490776

Vastustajien hölmöilyjen ansiosta (no voitin myös yhden 30$ täyskädellä kahta paria vastaan) olin jo 80$ voitolla kun iltani rahakkain käsi jaettiin. Voi olla että pelasin flopilla liian agressivisesti (sitoutin itseni 20$ reissulla pottiin), mutta minulla oli niin hyvät vedot että katsoin tilanteen sopivaksi puolibluffiin. Uskoin että voin kunnon reissulla saada vastustajan foldaamaan yliparin, ja tuumasin että jos kohtaan All-in lyönnin (joka minun on pot-oddsien vuoksi pakko maksaa) minulla on kolmosia vastaan nuts -värin veto ja AA/KK/QQ/JJ/TT käsiä vastaan 0-2 ylikorttia. No, All-inhän siinä mentiin ja vastassa oli KK, voittoni todennäköisyys flopilla oli 43,54%, ja tässä on nyt niin uskomaton tuuriputki päällä että tottakai se pata tuli riverillä: http://www.pokerhand.org/?490777 

Voittoa loppujen lopuksi 131$. Nyt on  mennyt neljä päivää niin uskomatonta tahtia että kuplan täytyy kohta puhjeta helvetin kovalla rytinällä. Mutta onpahan vähän isompi pelikassa mistä maksella alamäkeä.