Eilen pikkuisen takapakkia, kassassa silti vielä karvan verran yli 1600$. Pelailin NL100$ pöytiä vaikkei nykyinen pelikassa näihin kyllä riittäisi. Lohduttaudun sillä, että 10h pöydissä swingit ovat pienempiä kuin 6h pöydissä, toivotaan ettei itsepetokseni vie kaikkia rahojani. NL50$ pöytiä olen jauhanut niin kauan, että niissä ei kertakaikkiaan motivaatio tahdo riittää vaan sorrun kikkailemaan.

Heti session alussa kaivoin itselleni 80$ kokoisen montun, hyppäsin juuri avattuun 10h pöytään jossa oli lisäkseni vasta kaksi pelaajaa. AK pocket -> reissaan 4$ -> yksi maksaja -> Flop 5,8,K -> reissaan 8$ -> vihu nostaa 16$ -> Pusken All-in -> Vastassa 58o ja rahat mäni. Huonosti ja kurittomasti pelattu, ilman kunnon readejä tuon pitäisi olla saletti kippi.

Kaksi kertaa törmäsin suoralla isompaan suoraan, se ensimmäinen törmäys maksoi 35$ ja toinen olisi maksanut 100$ jos riverillä tullut 9 ei olisi tasoittanut tilannetta (molemmille 9 high suora).

Tappiota tuli joku 30$, peli kulki ihan kohtalaisesti, kortit ei oikein suosineet. Pelasin pitkästä aikaa Eurobetillä enkä saanut Poker Trackeria toimimaan. Seuraavassa sessiossa toimii, sain Poker Tracker supportilta ohjeet tilanteen korjaamiseksi.