Eilen ryhdyin ottamaan selvää siitä mitkä pelipaikat tarjoavat rakeback sopimuksia ja millaisilla ehdoilla. (Rakeback tarkoittaa pelipaikan ja pelaajan välistä sopimusta jossa pelipaikka palauttaa pelaajalle esim. 25-30% pelaajan maksamasta rakesta) EU:n alueella sijaitseva, PokerNetworkin verkossa toimiva saitti olisi mieluisin, mutta jos PAF/Eurobet eivät diiliä tarjoa niin täytyy sitten miettiä muita vaihtoehtoja.

Eilisistä peleistä ei ole kauheasti kerrottavaa, pelasin pari tuntia ja lopputulos oli +5$. Hyviä kortteja tuli harvoin, ja silloin harvoin kun niitä tuli ne kuolivat flopilla (KK pocket, Axx floppi jne.) Olin valmis lopettamaan pelit jo tunnin kohdalla mutta sain päähäni etten lopeta ennen kuin nousen sessiossa plussan puolelle. Koko kaksi tuntia liikuin 5-15$ tappiolla, mutta loppujen lopuksi onnistuin sitten vääntäytymään pikkuisen plussalle. Siinä meni Saksa-Italia pelin ensimmäiset 75 minuuttia mutta samanlaista nollatulosta oli onneksi väännetty myös futispelissä.

Tilastoista sen verran, että olen pelannut 965 kättä ja BB/100 (Montako isoa blindia jäät voitolle / 100 pelattua kättä) lukema on 29. Pelattuja käsiä pitää kuitenkin olla 20000 ennen kuin mitään syvällisempiä päätelmiä voi tehdä. 1000 kättä on ihan liian pieni otanta, tuuri vaikuttaa voimakkaasti. BB/100 on jo laskenut parissa päivässä 45 -> 29 ja lasku tulee varmasti jatkumaan koska lukemani perusteella 6-8bb/100 on loistolukema ja 2-4bb/100 normaalitaso. Mukava pelata kun tietää että alamäki on varma :)