Uuden pelipaikan etsintä on ohi, avasin eilen pelitilin Interpokerille kun tarjosivat 32% rakebackin ja 100$ tilinavausbonuksen "after 500 hands with a pot of at least 20$". Kotiutin 2/3 PAF:lla olleesta pelikassastani ja lähetin ne Netelleriin, parin päivän päästä rahojen pitäisi olla Interpokerin tilillä ja sitten vaan bonuksia ja rakea tienaamaan. Niin ja niitä isoja voittoja.

Eilen pelasin vielä PAF:lla, peliaikaa reilu tunti ja tappiota 9$. Ei käynyt kortti, mutta täytyy olla tyytyväinen etten turhautunut ja lähtenyt mukaan roiskimaan. All-iniä oli kyllä tarjolla vähän joka kädessä.

Eilen väitin hölmöyksissäni että BB/100 = kuinka monta isoa blindia voitat sadassa kädessä. Näinhän se ei ole, vaan kuten joku fiksumpi pokeritiedon foorumilla valisti, BB/100 =  kuinka monta isoa betsiä (2 x big blind) voitat sadalla kädellä. Big bet ja big blind menivät siis minulla sekaisin, mikä tarkoittaa että aiemmin laskemani BB/100 arvot pitää jakaa kahdella. BB/100 arvoni on eilisten tappioiden jälkeen 12, joka on edelleen aika korkea lukema ja saattaa tuosta vielä merkittävästi tippua kunhan käsiä kertyy lisää.