Eilen minulle selvisi mitä joulupukki touhuaa kesällä. No se pelaa tietysti pokeria pikkupanoksilla. Pukki istui pelipöydässä 50 taalaa taskussaan kun saavuin paikalle, ja ilmeisesti glögipäissään jakoi rahansa muulle pöydälle vajaassa puolessa tunnissa. En käsitä miten pukki oli onnistunut tuplaamaan buy-ininsä ennen saapumistani, mutta mukavaa että oli tuplannut. Joka tapauksessa ehdottomasti surkein pelaaja johon olen näissä peleissä törmännyt, toivottavasti pukki ei lopeta tätä harrastusta ennen joulukuuta. 

En pelannut eilen kuin pikkuisen reilun tunnin. Toisessa pöydässäni ei ollut yhtään joulumieltä, siellä saldo jäi +- nollaan. Joulupukin rahoja varisi laariini sen verran että päivän tiliksi tuli +14$.

Pelin jälkeen katselin lauantaina tallettamani WPT Pokercorner -jakson jossa Negreanu, Duke ja Helmuth analysoivat Sextonin johdolla yhden WPT osakilpailun finaalipöydän peliä. Oli oikein hyvä jakso, toinen hyvä juttu oli että Hollywood Home Gamet loppuivat. Ohjelmassa näytettiin peräkkäin kaksi pätkää yhdestä pöydän pelaajista korottamassa. Kun kortit olivat hyvät, ääni oli voimakas ja kuuluva. Kun taas kädessä oli paskalaput ja korotus pelkkää bluffia, ääni oli hiljainen ja ilme kuin anteeksipyytävä. Tuli elävästi mieleen ainoa käyntini Helsingin Casinon turnauksessa, pocketissa oli QQ pre-flop ja pöydän chipleader maksoi reissuni. Floppiin AT6 rainbow, chipleader sököttää mulle ja voin onneksi vain kuvitella miltä korttihain silmään näytti kun työnsin leijonanosan merkeistäni viivan yli ja mutisin tippa linssissä "satku". Sitten tulikin re-reissu, kippi ja turnaus oli käytännössä ohitse.