Eilen oli hyvä pelipäivä, pokerista +21$ kun Engelsmanni (Pocket KK) halusi välttämättä puskea Turnilla (Ts 8s 6d 2h) koko stäkkinsä keskelle pöytää ja minähän maksoin mielelläni (Pocket TT). Ja ihan kuin tämä ei olisi riittänyt, voitin vielä Särkänniemen koripallonheittosysteemistä kaksi pehmolelua. Muhkeaa.

Interpokerin NL25$ pöytien löysä peliseura on tainnut vaikuttaa omaan peliini negatiivisesti, floppiprosentti täytyy pudottaa kunnolla kolmenkympin alle tai mulle käy huonosti kun satun pöytään jossa istuu oikeita pelaajia. Olen lähtenyt early positionista pienillä pareilla ja ässävärin vedoilla mukaan hengailemaan, se loppuu nyt.

Pelipäiviä on takana 11, pelitilin saldo +88$. Kuun lopussa on tulossa 100$ bonus (4 päivässä olen pelannut 21% vaadittavista käsistä ja aikaa on kuukausi). Rakebackia nykyisillä pelimäärilläni kertyy arviolta 60$ kuussa. Noin kolmensadan taalan kuukausitulot vaikuttavat siis mahdollisilta tässä limitissä, näillä pelitaidoilla ja pelimäärillä. Pari kuukautta kun jaksaisi tahkota kassaan rahaa niin voisi ruveta miettimään siirtymistä NL50$ pöytiin.