Eilen ehdin pelata 2,5 tuntia, lopputulos jäi 6$ plussalle. Voitin yhden ison (+40$) potin floppaamallani suoralla, flopilla vedettiin potin kokoiset korotukset ja turnilla sain molemmat vihut all-in. Toinen sai turnilla kärkiparin kiinni ja sillä hölmömmällä oli middle pair + gutshot suoran veto.

Yritin pelata hiukan agressiivisemmin kun pöydät tuntuivat sopivilta, vedin muutaman re-raise bluffin kun olin haistavinani reissaajan heikkouden, onnistumisprosentti tempuissa ehkä 50. Vastustajien lukemisessa riittää siis edelleen parannettavaa. Uskon tehneeni myös pari hyvää foldia riverillä, mutta varmuutta ei tietysti ole kun paskiaiset eivät näyttäneet korttejaan.

Loppuillasta pöydät tuntuivat täyttyvän tiukoilla finskeillä, kortti ei käynyt ja rahani hupenivat tasaista tahtia. Olisi pitänyt lopettaa 20 minuuttia aiemmin, mutta se on aina helppo todeta jälkeenpäin. Pari buy-iniä sain ensimmäisen viikon aikana kassaani kasvatettua, siihen täytyy olla tyytyväinen. Kun peli pysyy tiukkana ja saan parempia readejä vastustajista niin nousun pitäisi kaiken järjen mukaan jatkua. Myös pöydän vaihtamista täytyy ruveta harrastamaan, eilenkin jäin suotta kuhnimaan tiukkaan pöytään.