Perjantai -iltana kassani romahti 930 taalaan, ja päätin että nyt alamäki on pakko katkaista. Siirryin astetta normaalia alemmas NL25$ pöytiin, ja shortista Full Ringiin. Lauantain ja sunnuntain pelit kulkivat kuin unelma: Pelasin 600 kättä, ja voittoa tuli 170$. Pelin taso oli selkeästi heikompi kuin ylemmillä tasoilla, mutta kyllä mulla kävi jatkuvasti tuurikin. Nyt on kassassa 1100$, kun pääsen yli 1250$ harkitsen paluuta NL50$ pöytiin. Mutta Shorttipöytiin en enää palaa.

Kaikkien aikojen huipussaan kassani kävi 2100$:ssa, mutta kun tutkailin pelikassa -exceliäni eilen, kävi kiusallisen selväksi että NL50$ Shortti -pelini oli koko ajan vain niukasti plussalla. Kassa kasvoi käytännössä vain bonuksilla ja rakebackilla. Kun kassassa oli tuo 2100$, kuvittelin virheellisesti olevani kova jätkä ja siirryin NL100$ Shorttiin. Siellä tuli sitten turpaan niin että tukka (ja rahat) lähti. Tuon 700$ tappioputken jälkeen shorttipeli ei sitten kulkenut enää edes NL50$ pöydissä, minkä lisäksi tuhlasin rahaa turhautuneena myös turnauksiin joista ei tullut jackpottia. 

Shortissa uskon nyt nähneeni mihin rahkeet riittävät, eli eivät kovinkaan pitkälle. NL50$ tasolla pärjään joten kuten, NL100$ tasolla en ollenkaan. Seuraavaksi selvitän mihin asti siivet kantavat kymmenen hengen pöydissä. Toivottavasti vähän pitemmälle.