Keskiviikko oli pitkästä aikaa pokeriton päivä kun olimme mökkeilemässä, mutta torstaina pääsin takaisin sorvin ääreen. Pelasin kahta rahapöytää ja pari turnausta siinä sivussa. Turnaukset menivät heikosti, ei kerta kaikkiaan tullut minkäänlaisia lappuja. Kummassakin jouduin 50/100 blindeissa 600-800 stackilla vetäisemään epätoivoisen all-inin ja noutajahan se sieltä tulla jolkotti.

Rahapöydissä kulki sen sijaan hyvin, sain mm. pitkästä aikaa värisuoran. Valitettavasti pöydässä oli 6,7,8,T pataa (mulla pocketissa pataysi), eli pöytä oli sen verran pelottavan näköinen että isoa voittoa ei tuosta tullut. Sen sijaan täyskädellä sain niistettyä yhden vihun koko stäckin, vastustajalla oli kunkkuväri.

Rahapöydässä vieraili myös harvinaisen iso stackki, se istui pöytään 150$ taskussaan (oli siis tänään jo voittanut 125$ samasta pöydästä) ja lähti pöydästä voitettuaan 40$ lisää. Onneksi ne rahat eivät tulleet minun taskustani. Yritin kovasti seurata mikä oli rahamiehen menestyksen salaisuus, mutten huomannut mitään mullistavaa. Agressiivinen pirulainen, ja tuuriakin oli matkassa.

Vaikka turnauksiin hupeni 8,22$, nousi kassa tämän päivänkin pelien jälkeen taas hitusen ylöspäin. Bonuksesta on kerätty 67% ja rakebackit tulevat kuun lopussa, hyvältä näyttää.