Eilen kävin siis kolmannen kerran elämässäni pelaamassa Casinolla NL turnauksen. Tässä lyhyt yhteenveto pelistäni sikäli kun muistan oikein:

Pelaajia 93, alkustack 300, blindit nousevat 20 min välein 5/10, 10/20, 20/40, 30/60, 50/100, 75/150, 100/200 jne. 8 pääsee rahoille (kai).

Alkuvaiheessa AQo käteen keskipaikalla, EP:n syöksystäkki lyö All-In 50 merkkiä. Haluan puskea muut potista ja korotan sataseen, takaa tulee maksu. Flop kolme pientä korttia, korotan 100. Takaa lyödään All-In. Mietin hetken ja maksan, vastassa KK. Nostan jo perseen penkistä kun Turn tuo pöytään ässän ja tuplaan stackini. Tuuria olla pitää.

Reissaan flopilla yhden checkin jälkeen K63 pöytään puoli pottia jollain paskakädellä -> 2 x Fold ja voitan pienen potin.

Kädessäni on JJ kun koko ajan kovasti reissaillut kaveri vetää All-In about 300 stackilla. Kaveri kuullostaa paljon itsevarmemmalta kuin silloin kun veti All-inin ässäparilla joten haistan palaneen käryä ja maksan. Vastassa 66 ja merkkipino kasvaa

Tässä välissä taisin onnistua pöllimään blindit jollain pre-flop bluffilla positiosta.

Vähän myöhemmin pikkustack lyö All-In buttonilta ja rupeaa tuijottamaan keskittyneesti pelipöytää noin 30 cm etäisyydeltä pää alhaalla. Saan vaikutelman että kaverin kourassa tuskin on mitkään mahtilaput ja maksan isosta blindista 55:lla, muut fold. Vastassa A5, lisää pelimerkkejä.

Blindit 30/60, AA käteen keskipositiosta -> Bet 100 -> Kaikki foldaavat. Tässä vaiheessa olen pöydän suurin stack noin 1200 merkillä.

Ehkä illan mielenkiintoisimmassa kädessäni minä ja kaksi muuta isoa stackia olemme pienen korottelun jälkeen flopilla, pöydässä QJ4 pataa. Minulla kourassa AJ herttaa joten checkaan. MP lyö 100, LP muistaakseni reissaa kahteensataan ja minä foldaan. Taisin vielä sanoa tuossa välissä MP:lle että sinulla ei ole mitään mutta tuolla toisella taitaa olla kun heitän korttini pois. Turn on taas pataa ja MP lyö 300. LP puskee All-in ja pitkän miettimisen jälkeen MP foldaa 67 pataa. LP näyttää J3 eikä kumpikaan kortti ole pataa. MP puree tod.näk. poskensa verille ja minä päätän jatkossa pitää suuni kiinni kun en mistään mitään tajua. 

Blindit 50/100, UTG vetää All-In 200 -> Kaikki foldaavat ja minun on pakko maksaa isosta blindista pot oddsien takia QJ:lla. Vastassa KQ ja taas pelimerkit vähenee.

50/100 blindeissa All-Iniä rupeaa ropisemaan vähän joka jakoon ja kun kortti ei oikein käy kutistuu stackini blindeissa.

Minulla on 825 pelimerkkiä kun jäljellä on 30 pelaajaa ja vaihdan pöytää.

Blindit 75/150 tulevat päälle ja taidan katsoa myös yhden flopin -> Stack vajoaa.

Sitten AKs kouraan keskipaikalla -> All-In -> Kaikki kippaavat.

Blindit 100/200, Stack 750 UTG positiossa, 33 kouraan. Blindit ovat tulossa päälle eivätkä rahasijat ole vielä lähelläkään joten päätän puskea kun stackilläni vielä on jotain painoarvoa  -> All-In -> Buttonin hiukan minua pienempi stack maksaa KK:lla ja vie potin.

BB vetää minut 225 pelimerkillä All-In enkä pysty J7:lla voittamaan yliparia -> Kotiapäin sijalla 25.